ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ανακαλεί την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 η Καρυπίδης

Ανακαλεί την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 η Καρυπίδης Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Στην ανάκληση της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 προχωρά  η εταιρεία Αφοί Καρυπίδη, μετά τη συμφωνία που φέρεται να επήλθε με την εταιρεία Μαρινόπουλος που είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της πρώτης.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας η απόφαση ελήφθη μετά «την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της Καρυπίδης με τη Μαρινόπουλος για την καταβολή των οφειλομένων, ύψους 28 εκατ. ευρώ, από την τελευταία στη βορειοελλαδίτικη εταιρεία».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα εργαζόμενοι του Ομίλου είχαν προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη και κατέθεσαν μήνυση εναντίον της εργοδοσίας για τη μη καταβολή του δώρου του Πάσχα.

Όπως έλεγαν τα ίδια στελέχη της Καρυπίδης, η εταιρεία κατέβαλε τους μισθούς και το δώρο του Πάσχα στους εργαζομένους της.

Η ανακοίνωση της Καρυπίδης

«H εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ανακοινώνει την ανάκληση κάθε διαδικασίας ,σχετιζόμενης με την υπαγωγή στη διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 99.

Η κίνηση της διαδικασίας αυτής προήλθε απο την μεγάλη σε ένταση και χρονική διάρκεια διαπραγμάτευση με την ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ,για τις σοβαρές οφειλές της προς την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.

Η διαπραγμάτευση που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς δημιουργεί ήδη προυποθέσεις περαιτέρω καλής συνεργασίας και κατάληξης,αλλά ανεξάρτητα απο την έκβασή της η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ,η οποία ήδη κατέβαλε στους εργαζόμενους μισθό και δώρο Πάσχα, θα συνεχίσει την δυναμική επιχειρηματική πορεία της.

Στα πλαίσια αυτά ευχαριστεί και διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους ότι θα είναι με συνέπεια στο πλευρό τους εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις της και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν απο την μη έγκαιρη καταβολή των οφειλών της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ προς την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.»

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Κόψτε τα επιδόματα για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Οικονομία / Τράπεζα της Ελλάδος: «Φρένο» σε επιδόματα και pass για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Στο εξής, για κάθε έκτακτη επιχορήγηση, θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί εκ των προτέρων η χρηματοδότηση, επισημαίνει η ΤτΕ - «Θα πρέπει να τεθούν ξεκάθαρες προτεραιότητες κατά τη λήψη πιθανών νέων στοχευμένων μέτρων στήριξης στις πιο ευάλωτες εισοδηματικές ομάδες»
NEWSROOM
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM