CONFERENCE LEAGUE

Γιούνκερ: Δεν πάλεψα κατά του Grexit, για να βγει τελικά η Ελλάδα από το Σένγκεν

Γιούνκερ: Δεν πάλεψα κατά του Grexit, για να βγει τελικά η Ελλάδα από το Σένγκεν Facebook Twitter
0

"Δεν πολέμησα για να αποφύγω την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ για να επιτρέψω την έξοδο της Ελλάδας από τη [Ζώνη] Σένγκεν" δήλωσε ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

 

Μία μέρα μετά την έκθεση-καταπέλτη για κενά ασφαλείας και παραλείψεις στην καταγραφή των χιλιάδων προσφύγων που αποβιβάζονται καθημερινά στα ελληνικά νησιά, ο Πρόεδρος της Κομισιόν έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει πρόθεση να "απομονώσει" την Ελλάδα με αφορμή τις ελλείψεις και τα προβλήματα στην καταγραφή προσφύγων και μεταναστών, και θέλει να βοηθήσει τη χώρα μας να τηρήσει τις υποχρεώσεις της στο σύστημα Σένγκεν.

 

Επιπλέον, επισήμανε τις "αναρίθμητες" πράξεις ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες από Έλληνες πολίτες αλλά και τις ζωές που έχουν σωθεί από το ελληνικό Λιμενικό.

0

CONFERENCE LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM