Τσακαλώτος: Δεν έχω χρόνο να απαντάω στον Βαρουφάκη

Τσακαλώτος: Δεν έχω χρόνο να απαντάω στον Βαρουφάκη Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

«Δεν έχω χρόνο να απαντάω στις συνεντεύξεις του κ. Βαρουφάκη», δήλωσε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του προκατόχου στον Σκάι, όταν μίλησε για plan X της κυβέρνησης.

«Κάποιος μπορεί να είναι υπουργός Οικονομικών και να κάνει τις υποχρεώσεις του και κάποιος να απαντά στις συνεντεύξεις Βαρουφάκη. Και τα δύο δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει χρόνος», τόνισε.

Για το ίδιο θέμα ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι  στο πρώτο εξάμηνο υπήρξε συλλογική ευθύνη της κυβέρνησης.

Επίσης ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στη σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. προκαλώντας μάλιστα με την ατάκα του το γέλιο του κ. Σταθάκη που καθόταν δίπλα του. «Παλιότερα είχατε έναν σκληρό δεξιό που έκλεινε το μάτι στους νεοφιλελεύθερους, τώρα έχετε έναν νεοφιλελεύθερο που κλείνει το μάτι στους σκληρούς δεξιούς», είπε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM