Ν.Δ. μετά την ενημέρωση για το ασφαλιστικό: «Ο Τσίπρας το μόνο που ψάχνει είναι μια συναίνεση στο λάθος»

Ν.Δ. μετά την ενημέρωση για το ασφαλιστικό: «Ο Τσίπρας το μόνο που ψάχνει είναι μια συναίνεση στο λάθος» Facebook Twitter
1

Συνάντηση με τον μεταβατικό πρόεδρο της Ν.Δ. Γ. Πλακιωτάκη είχε νωρίτερα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος προκειμένου να του γνωστοποιήσει τις προτάσεις της κυβέρνησης προς τους δανειστές για το ασφαλιστικό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε μετά ότι έγινε μία χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση και πως η ΝΔ, αφού μελετήσει τη συγκεκριμένη πρόταση, θα τοποθετηθεί και επισήμως. «Οι θέσεις της ΝΔ ειναι και σαφείς και ξεκάθαρες και έχουν διατυπωθεί επανειλημμένως στη Βουλή. Είμαστε εναντίον οποιασδήποτε μείωσης στις συντάξεις και εναντίον οποιασδήποτε αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών» σημείωσε.

«Ο Τσίπρας το μόνο που ψάχνει είναι μια συναίνεση στο λάθος», υπογράμμισε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ. «Η ΝΔ διαχρονικά ήταν και είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης. Συνεννόηση, όμως, γίνεται στη βάση ενός συγκεκριμένου διαλόγου», πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη ότι στην πρώτη ενημέρωση που είχε για το θέμα του ασφαλιστικού η πρόταση περιελάμβανε και μειώσεις στις κύριες συντάξεις.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Καλώς δηλώνετε πως δεν θα συναινεσετε στο λάθος ας βγει η ΝΔ και να καταθέσει τη δική της πρόταση για το συνταξιοδοτικο ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, ως κομμα που ισχυρίζεται πως ειναι έτοιμο να αναλάβει και κυβέρνηση!Αλλιώς διαινωνίζουμε την τακτικη του συριζα δεν ψηφιζω, δεν ψηφίζω... αλλα μετα βρηκα καμμενη γη και φατε την... Η χώρα δε διαθετει πλέον χρόνο για χάσιμο!