Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο αυξήσεων στη ΔΕΗ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο αυξήσεων στη ΔΕΗ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Facebook Twitter
0

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ, όχι η διοίκηση της αλλά ο πρόεδρος των εργαζομένων στην επιχείρηση. Ο κ.  Αδαμόπουλος, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δήλωσε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος όταν «έχεις 2,5 δισεκ. ευρώ ανείσπρακτες οφειλές και πρέπει να συντηρείς κοινωνικό, αγροτικό τιμολόγιο και ειδικό τιμολόγιο στη νησιωτική χώρα και να αποπληρώνεις το δανεισμό σου που αγγίζει τα 5 δισεκ. ευρώ».

Είπε επίσης σε συνέντευξη του στο ΑΜΠΕ, ότι στους μεγαλύτερους μπαταχτζήδες περιλαμβάνει τους δήμους της χώρας, οι οποίοι "εισπράττουν κανονικά τα τέλη των δημοτών αλλά δεν πληρώνουν το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνουν".

Ο κ.Αδαμίδης αναφέρθηκε επίσης σε όσα είπε ο υπουργός Ενέργειας κ. Σκουρλέτης για πολιτικό σαμποτάζ σχετικά με διακοπές ρεύματος για μικρά ανεξόφλητα ποσά. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, οι εντολές στον  ΔΕΔΔΗΕ ήταν για οφειλές από 1.000 ευρώ και πάνω και αν έγινα για μικρότερα ποσά έγινε από λάθος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM