Η Deutsche Bank παραβίασε και τις κυρώσεις σε Συρία και Ιράν

Η Deutsche Bank παραβίασε και τις κυρώσεις σε Συρία και Ιράν Facebook Twitter
2

Πρόστιμο 285 εκατομμυρίων δολαρίων επιβλήθηκε στην Deutsche Bank, επειδή, όπως αποκαλύφθηκε, παραβίασε τις αμερικανικές κυρώσεις σε Συρία και Ιράν.

Οι Αμερικανοί καλούν επίσης του Γερμανούς να απολύσουν τους υπαλλήλους που επέτρεψαν αυτές τις συναλλαγές και σημειώνουν ότι η τράπεζα δεν διαθέτει επαρκείς μηχανισμούς ελέγχου των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει εκτός των ΗΠΑ.

Πρόστιμα έχουν επιβληθεί επίσης σε BNP Paribas και σε Credit Agricole, ωστόσο η Deutsche Bank κατηγορήθηκε πριν από λίγες ημέρες και για παραβίαση του εμπάργκο στη Ρωσία ενώ μεγάλο πρόστιμο της έχει επιβληθεί και για χειραγώγηση του παγκόσμιου διατραπεζικού επιτοκίου.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οι Γερμανοί οι φίλοι μας κάνουν τέτοια πράγματα ??? Μπα.... οι Έλληνες οι τεμπέληδες τα λένε αυτά γιατί δεν δέχονται ότι το γερμανικό μνημόνιο είναι ευλογία.Η Γερμανική λαμογιά τώρα ξετυλίγεται.....
Παιδιά άμα σκάσει αυτή η φούσκα η Ντόιτσεμπανκ να δείτε τι έχει να γίνει. Μιλάμε για κατάρρευση της Γερμανίας!!! Η Ντόιτσεμπανκ έχει χρέη ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!! (Μάκη, πιάσε μια ρετσίνα αδερφέ)