Το γραφείο στοιχημάτων William Hill ξανάρχισε να δέχεται στοιχήματα για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη

Το γραφείο στοιχημάτων William Hill ξανάρχισε να δέχεται στοιχήματα για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη Facebook Twitter
0

Το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων William Hill ξανάρχισε να δέχεται στοιχήματα σχετικά με το αν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου.


«Υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το Grexit που αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε την αγορά», δήλωσε ο Γκράχαμ Σαρπ, εκπρόσωπος του William Hill.


Το γραφείο στοιχημάτων δίνει πιθανότητες 9/4 στο ενδεχόμενο η Ελλάδα να εγκαταλείψει την 19μελή ευρωζώνη φέτος, δηλαδή ποσοστό 31%. Οι πιθανότητες να παραμείνει είναι 1/3, δηλαδή 75%.


Όταν το William Hill σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα για το "Grexit" νωρίτερα φέτος οι πιθανότητες ήταν 3 προς 1, οι πιο μικρές μέχρι τότε. Αυτό σημαίνει 25% πιθανότητα.


Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να ξαναρχίσει να δέχεται στοιχήματα για το Grexit ο Σαρπ είπε: «Ο κόσμος θέλει να μας δώσει χρήματα, έτσι αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε το στοίχημα».


Το αντίπαλο γραφείο στοιχημάτων Paddy Power δίνει 2 προς 1 στο Grexit, δηλαδή πιθανότητα 33%. Το Ladbrokes έχει κλείσει τα στοιχήματα για Grexit.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM