«Στον προϋπολογισμό της Ρωσίας δεν περιλαμβάνονται σχέδια για βοήθεια στην Ελλάδα»

«Στον προϋπολογισμό της Ρωσίας δεν περιλαμβάνονται σχέδια για βοήθεια στην Ελλάδα» Facebook Twitter
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αντόν Σιλουάνοφ.
2

Ο προϋπολογισμός της Ρωσίας δεν περιλαμβάνει σχέδια για προσφορά οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Αντόν Σιλουάνοφ.

«Αυτό δεν περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό μας», είπε συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν η Ρωσία σχεδιάζει να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο υπουργός έκανε επίσης γνωστό ότι η Ρωσία δεν σχεδιάζει να πραγματοποιήσει συνομιλίες για την αναδιάρθρωση του χρέους της Ουκρανίας. «Δεν διεξάγουμε συνομιλίες και δεν σχεδιάζουμε να διεξαγάγουμε», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε χθες το Κρεμλίνο,  ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια