Final 4 Euroleague LIVE

Νικολούδης: Με φόρο 21% η νομιμοποίηση αδήλωτων καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες

Νικολούδης: Με φόρο 21% η νομιμοποίηση αδήλωτων καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Όσοι έχουν αδήλωτες καταθέσεις στην Ελβετία, θα πρέπει να καταβάλουν φόρο 21% προκειμένου να τις νομιμοποιήσουν, στο πλαίσιο της κυοφορούμενης συμφωνίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ελβετικών αρχών, όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.

Μετά από συνάντηση που είχε για το θέμα αυτό με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο Π. Νικολούδης δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι ο φορολογικός συντελεστής 21% έχει συμφωνηθεί με τις ελβετικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το ΑΠΕ, τον ίδιο φορολογικό συντελεστή εξετάζει να ψηφίσει η κυβέρνηση και για τη νομιμοποίηση του συνόλου των αδήλωτων καταθέσεων των Ελλήνων σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

0

Final 4 Euroleague LIVE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM