Ξεκινά στο τέλος της εβδομάδας η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Ξεκινά στο τέλος της εβδομάδας η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
2

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει η εφαρμογή του Taxis για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και οι φορολογούμενοι θα έχουν προθεσμία περίπου 40 ημερών προκειμένου να υποβάλουν τις δηλώσεις τους έως το τέλος Ιουνίου.

Προηγουμένως αναμένεται η ψήφιση του ν/σ με τις αλλαγές στις ισχύουσες διατάξεις για τα ανείσπρακτα ενοίκια και τη φορολογική μεταχείριση αγροτικών επιδοτήσεων και αποζημιώσεων. Με την ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι όσοι φορολογούμενοι εξοφλήσουν τον φόρο εισοδήματος εφάπαξ έως το τέλος Ιουλίου θα έχουν έκπτωση φόρου 2%.

Υπενθυμίζεται ότι στο Ε1 θα είναι πλέον προσημειωμένοι οι σχετικοί κωδικοί για τα ποσά  που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι στις τράπεζες για τοκοχρεολυτικές δόσεις πάσης φύσεως δανείων. Ο φορολογούμενοι ωστόσο θα πρέπει να ελέγξουν την ακρίβεια των στοιχείων που έχουν προσυμπληρωθεί, ώστε να αποφευχθούν λάθη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Για να λέμε την αλήθεια σε σχέση με το 1,5% που ήταν πιο παλιά και σε σχέση με την έκπτωση που προσέφερε ο ΚΦΕ (καμία δλδ) κάτι είναι το 2%. Τώρα ποιος θα έχει να τα πληρώσει εφάπαξ δεν ξέρω. Φαντάζομαι κανένας εκτός των Δ.Υ.