Μαξίμου: Σημαντικά βήματα που μας φέρνουν πιο κοντά σε συμφωνία

Μαξίμου: Σημαντικά βήματα που μας φέρνουν πιο κοντά σε συμφωνία Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

"Στο Brussels Group υπήρξαν σημαντικά βήματα, που φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά τη συμφωνία" εκτιμά το Μέγαρο Μαξίμου για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων.

Η διαπίστωση έρχεται από την Ομάδα Πολιτικής Διαπραγμάτευσης που συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Οι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών που αρχίζει τη Δευτέρα βάζει κοινό στόχο όλων των πλευρών το Μάιο να υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο του Brussels Group. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η διαδικασία προς τη συνολική συμφωνία θα έχει και ενδιάμεσα βήματα, και υπογραμμίζουν ότι ένα σημαντικό βήμα, θα είναι η επιτυχής ολοκλήρωση του επόμενου γύρου του Brussels Group την Τετάρτη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM