Ντάισελμπλουμ: Είμαστε όλο και πιο απαισιόδοξοι για τη διάσωση της Ελλάδας

Ντάισελμπλουμ: Είμαστε όλο και πιο απαισιόδοξοι για τη διάσωση της Ελλάδας Facebook Twitter
2

Όλο και πιο απαισιόδοξο γίνεται το  Eurogroup για τη διάσωση της Ελλάδας δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε συνέντευξη του σε ολλανδική εφημερίδα.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του οργάνου, «η αμφιβολία για το εάν η Ελλάδα μπορεί, και θέλει, να σωθεί εντείνεται μέρα με τη μέρα».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δοθεί ένα τρίτο πακέτο δανείων στην Ελλάδα ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε ότι στην παρούσα φάση δεν βλέπει τέτοιο ενδεχόμενο.

Η δήλωση αυτή γίνεται μετά και την την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τον Αλέξη Τσίπρα για την οποία λέει στην εφημερίδα: «Σε παλαιότερο κρίσιμο στάδιο έχω πράξει το ίδιο. Η διαπραγματευτική διαδικασία πρέπει πραγματικά να μπει σε τροχιά»

«Την επομένη της εκρηκτικής συνάντησης των υπουργών Οικονομικών στη Ρίγα της Λετονίας που κατασπάραξαν χωρίς αναισθητικό το Γιάνη Βαρουφάκη, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα» σχολιάζει η de Volkskrant.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Κατασπαραξαν χωρις αναισθητικο τον Γιανη Βαρουφακη"! Και μετα αναρωτιουνται οι δικοι μας,πως τολμησε ο υπουργος και δεν πηγε στο δειπνο ! Και οριστε τωρα γιναμε παγκοσμιως ρεζιλι...τι να πεις!Υαινες απο παντου!