Μετριάστε τη ρητορική, βρείτε λύση, διαμηνύει ο υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ

Μετριάστε τη ρητορική, βρείτε λύση, διαμηνύει ο υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Να μετριάσουν τη ρητορική τους και να εργαστούν για λύση κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση και τους θεσμούς ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg.

“Θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθώ με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, παρότι έχω μιλήσει ήδη μαζί του στο τηλέφωνο. Το μήνυμά μου θα είναι ίδιο με αυτό που μετέφερα δια του τηλεφώνου”, είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πρέπει να βρουν  ποια πολιτική μπορεί να εφαρμοστεί για να βγει η Ελλάδα από την κρίση. “Σαφώς θα ήταν καλύτερο αν αυτή η δουλειά είχε γίνει έξι εβδομάδες πριν και όχι τις επόμενες έξι εβδομάδες”, τόνισε σημειώνοντας ότι “δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και η δουλειά πρέπει να γίνει”. 

Ο ίδιος υπογράμμισε πως “η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στις τεχνικές εργασίες για την κατάρτιση μιας λίστας με τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που προτίθεται να εφαρμόσει και να συνεργαστεί με τους θεσμούς για να καταλήξουν σε μια αμοιβαία συμφωνία για τον δρόμο που θα την βγάλει από τον κύκλο της κρίσης”.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ