«Αδύνατο να υπάρξει συμφωνία στις 24 Απριλίου»

«Αδύνατο να υπάρξει συμφωνία στις 24 Απριλίου» Facebook Twitter
SOOC/ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
1

Συνεχίζουν τα γερμανικά ΜΜΕ να μεταφέρουν πληροφορίες για αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις και να επικαλούνται ανώνυμες δηλώσεις αξιωματούχων.

Σήμερα η Süddeutsche Zeitung επικαλείται δήλωσε ευρωπαίου αξιωματούχου ο οποίος εμφανίζεται να λέει ότι: «δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία στις 24 Απριλίου» ενώ δημοσιεύονται και πληροφορίες από την πλευρά του Γιούρογκρουπ οι οποίες λένε ότι  «είναι απλά αδύνατο να βρεθεί ένα ικανό πρόσωπο στην κυβέρνηση για συνεννόηση».

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η εφημερίδα κάνει λόγο για ένα κλίμα μεταξύ «απελπισίας και παραίτησης» στις τάξεις της Κομισιόν.

Χαρακτηριστικά αξιωματούχος εμφανίζεται να λέει ότι αν ζητούσε κανείς  από τους από τους 27 επιτρόπους και τον πρόεδρο της Κομισιόν να σηκώσουν το χέρι τους σε περίπτωση που θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα και να την κρατήσουν στο ευρώ «όλοι θα το έκαναν».

«Εάν ρωτούσαμε όμως εάν όντως πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να γίνει, τότε τα χέρια θα έμεναν κάτω», λέει.  

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μην ανησυχείτε νεο-έλληνες. Έρχεται η δραχμή και όσοι δεν βγουν στη σύνταξη θα διοριστούν στο δημόσιο. Έτσι θα εκπληρωθεί το greek-dream, να κάαααθεσαι και να σε πληρώνουν. Αλλά βέβαια μην έχετε απαίτηση να πληρώνεστε και σε σκληρό νόμισμα. Δραχμούλα κι άγιος ο θεός στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που πίστεψε ότι ανήκει στον αναπτυγμένο κόσμο...