Η Κομισιόν δεν ανησυχεί για την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα

Η Κομισιόν δεν ανησυχεί για την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα Facebook Twitter
0

Αρνήθηκε να σχολιάσει η εκπρόσωπος της Κομισιόν την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχας στις 8 Απριλίου. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, η κ.  Μίνα Αντρέεβα απάντησε ότι στην ΕΕ υπάρχει ελευθερία της έκφρασης και πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα σχόλιο για οποιαδήποτε επίσκεψη ελληνικών Αρχών στη Ρωσία».

Μάλιστα η εκπρόσωπος της επιτροπής υπενθύμισε δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα ο επίτροπος Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε χθες στην πορτογαλική εφημερίδα «Diario Economico».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα πρέπει να συναντηθεί ο κ. Τσίπρας με τον κ. Πούτιν. Είναι σαφές ότι η Ρωσία δεν αποτελεί εναλλακτική για την Ελλάδα. Η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», ειπε ο Γάλλος επίτροπος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM