"Ανακαλύψτε τον μυστικό φοροεισπράκτορα σε αυτό το beach-bar της Ελλάδας".

"Ανακαλύψτε τον μυστικό φοροεισπράκτορα σε αυτό το beach-bar της Ελλάδας". Facebook Twitter
3

"Θα ήταν πολύ αστείο, αν δεν ήταν τραγικό, ότι χώρα που βρίσκεται το χείλος της οικονομικής καταστροφής, προτείνει τέτοια μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης", ήταν συμπερασματικά η στάση της Ευρώπης, στις προτάσεις Βαρουφάκη για στελέχωση δικτύου οικοκυρών και τουριστών που θα σαρώνουν undercover τα νησιά και θα πατάσσουν την φοροδιαφυγή.

Η  Wall Street Journal αφιέρωσε μεγάλο άρθρο στο οποίο διεκτραγωδεί τις προτάσεις του Έλληνα ΥΠΟΙΚ.

 

Άλλα μέσα υπήρξαν πιό ανελέητα. Οπως το δημοφιλέστατο διεθνώς οικονομικό μπλογκ Zerohedge, το οποίο υπό την βινιέτα "Το χιούμορ της Κυριακής" αναρτά αυτή την φωτογραφία με λεζάντα: "Ανακαλύψτε τον μυστικό φοροεισπράκτορα σε αυτό το beach-bar της Ελλάδας".

 

Υπάρχει ένα στάδιο χειρότερο από το να σε πολεμούν. Το να γελάνε μαζί σου. Δυστυχώς η Ελλάδα έχει μπεί πια σε αυτό το στάδιο.

 

 

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ε πως να μη γελανε με αυτα που βλεπουν και ακουνε.Γιαννννννννννη ο μονος τροπος να μη γελανε μαζι σου ειναι να σταματησεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μιλας πολυ
Πριν σχολιάσεις όμως και για να δεις πόσο προκατηλειμένοι είναι απέναντί μας μόνο και πως όλο αυτό είναι μια προπαγάνδα εναντίον μας επειδή δε θέλουμε άλλο να εξυπηρετούμε ξένα συμφέροντα, να σε ενημερώσω ότι και σε άλλες χώρες έχει γίνει αυτό και μάλιστα με επιτυχία και δε γέλασε κανείς. Μόνο σε μας το βρήκαν αστείο. Ωστόσο όσο κι αν το σχολιάζουν με αυτόν τον τρόπο, εδώ έρχονται να ανοίξει το μάτι τους κάθε καλοκαίρι και σε αυτά τα μπαρ συχνάζουν.