Ο Βαρουφάκης δεν ήξερε για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ

Ο Βαρουφάκης δεν ήξερε για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ Facebook Twitter
he Council of the European Union / SOOC
9

Έκπληκτος έμεινε ο Γιάνης Βαρουφάκης για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ μέσω νέων επιδομάτων, αφού τις έμαθε στο τηλεοπτικό στούντιο χθες στο Star. Για τις αυξήσεις τον ενημέρωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου αφού ο υπουργός δεν είχε ιδέα, όπως είπε, για την υπογραφή της νέας ΣΣΕ στην επιχείρηση.

Μάλιστα, όταν τον ενημέρωσε σχετικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Υπουργός σημείωσε «εάν ισχύει αυτό, τότε έχω πρόβλημα»!

Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ συμφωνήθηκαν μέσω τριών επιδομάτων. Τα επιδόματα σίτισης, παραμονής και ευδόκιμης παραμονής.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Θέματα σαν τις παροχές της ΔΕΗ δεν είναι και τόσο σημαντικά για να τα γνωρίζει.Εδώ δεν ξέρει τι του γίνεται. Υπέγραψε παράταση του μνημονίου και λέει ότι το κατάργησε και το χειρότερο πήρε και την Κυβέρνηση στο λαιμό του που τον πίστεψε!
Εαν οντως ισχυσουν αυτες οι αυξησεις (τις οποιες οι εργαζομενοι της ΔΕΗ θεωρουν αμελητεες σε φαση, ελα μωρε 1 καφες κι 1 σαντουιτς, ενω αλλοι δεν εχουν ουτε αυτα στην καθημερηνοτητα τους) θα σημαινει οτι στους καιρους που θα ερθουν θα υπαρξει αφαιμαξη του ιδιωτικου τομεα, οχι μονο για τους βολεμενους (a.k.a. πελατεια Συριζα) αλλα και για το 3ο μνημονιο-συμφωνια.Ρε π@@στη μου δε ψηνομαι να φυγω απο την ελλαδα αλλα κανει τα παντα να με διωξει : /
Είναι πολύ κακό σε οποιαδήποτε κυβέρνηση ο ένας υπουργός να μαθαίνει από δημοσιογράφους αποφάσεις άλλου υπουργού, οι οποίες του αλλάζουν τον όποιο προγραμματισμό έχει κάνει.
Φοβαμαι οτι γελοιποιειται μερα με τη μερα. Ελπιζω ο Τσιπρας να καταλαβει συντομα οτι πρεπει να τον αλλαξει. Αυτη τη στιγη αν ειναι δυνατον! Πριν κανει κι'αλλες καταστροφες. Αρκετα προβληματα εχουμε Ηδη!
Μάλιστα, όταν τον ενημέρωσε σχετικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Υπουργός σημείωσε «εάν ισχύει αυτό, τότε έχω πρόβλημα»! Πηγή: www.lifo.grΑναμενουμε την λύση του προβλήματος τώρα που πλέον το γνωρίζετε..