Xαρδούβελης: Οι εταίροι δεν έδωσαν χρήματα το Νοέμβριο για να μας έχουν στο χέρι

Xαρδούβελης: Οι εταίροι δεν έδωσαν χρήματα το Νοέμβριο για να μας έχουν στο χέρι Facebook Twitter
5

Οι εταίροι έβλεπαν εκλογές και για αυτό δεν έδωσαν χρήματα το Νοέμβριο, ώστε «να έχουν την επόμενη κυβέρνηση στο χέρι», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Χαρδούβελης.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδούβελη ο οποίος μίλησε στον Real Fm, οι εταίροι έβλεπαν τις δημοσκοπήσεις που έδειχναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μάλλον πρώτο κόμμα και ήθελαν «να μη δώσουν χρήματα, να τα κρατήσουν, για να έχουν στο χέρι την επόμενη κυβέρνηση». Σημείωσε επίσης ότι υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να υπήρχε αξιολόγηση το Σεπτέμβριο αλλά οι δανειστές δεν το ήθελαν επειδή οι δύσκολες μεταρρυθμίσεις ήταν προγραμματισμένο να γίνουν μετά, κατά τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα καταλήξει τελικά εκεί που ήταν το "mail Χαρδούβελη" και ίσως με χειρότερα πράγματα. Την εκτίμηση αυτή τη βάσισε σε τρία σημεία:

- το δημοσιονομικό κενό θα είναι μεγαλύτερο
- η οικονομία δεν θα τρέχει
- τα έσοδα θα υπολείπονται των προβλέψεων

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Σύμφωνα με τον κ. Χαρδούβελη ο οποίος μίλησε στον Real Fm, οι εταίροι έβλεπαν τις δημοσκοπήσεις που έδειχναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μάλλον πρώτο κόμμα και ήθελαν «να μη δώσουν χρήματα, να τα κρατήσουν, για να έχουν στο χέρι την επόμενη κυβέρνηση».Οι ξένοι ήθελα να έχουν στο χέρι την χώρα και εσείς αντι να αντιδράσετε, είπατε να τους δώσετε ένα χεράκι με την στάση σας στο ΕΛΚ και με την άρνηση εξάμηνης παράτασης και αντιπρόταση δίμηνης.