Tηλεδιάσκεψη των υπ. Οικονομικών για την ελληνική λίστα μεταρρυθμίσεων

Tηλεδιάσκεψη των υπ. Οικονομικών για την ελληνική λίστα μεταρρυθμίσεων Facebook Twitter
2

Τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Οικονομικών του Eurogroup για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη σύμφωνα με τις πληροφορίες από πηγές του Μαξίμου.

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι απέφυγαν να απαντήσουν αν έχει σταλεί ήδη η λίστα των μεταρρυθμίσεων στους ευρωπαίους θεσμικούς εταίρους. Ωστόσο νωρίτερα υπήρξε ανακοίνωση από την εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία δίεψευδε την αποστολή της λίστας σημειώνοντας πως αναμένεται να σταλεί έως το βράδυ όπως συμφωνήθηκε στην συνεδρίαση του Eurogroup την Παρασκευή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κυβέρνηση δεν επιθυμεί να συμπεριληφθούν στη λίστα δεσμεύσεις που είχε αναλάβει η προηγούμενη κυβέρνηση ενώ τα μέτρα αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής και του λαθρεμπορίου αναμένεται να είναι τα κυρίαρχα θέματα του καταλόγου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις από τη Γερμανία, όσον αφορά στο σχέδιο νόμου για τις 100 δόσεις, το οποίο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι θα περιλαμβάνεται στη λίστα των μέτρων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια