Ισπανοί και Πορτογάλοι θέλουν να μπλοκάρουν τη συμφωνία

Ισπανοί και Πορτογάλοι θέλουν να μπλοκάρουν τη συμφωνία Facebook Twitter
2

Οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι υπουργοί Οικονομικών επιχειρούν να μπλοκάρουν τη συμφωνία που διαφαίνεται μεταξύ Ελλάδας και εταίρων στο Γιούρογκρουπ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τις Βρυξέλλες οι ενστάσεις αυτές κάμπτονται ήδη. Τις τελευταίες λεπτομέρειες του κειμένου μελετούν οι Γερμανοί ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει ήδη αναχωρήσει.

Mέχρι πριν από λίγο και το Μαξίμου εμφανιζόταν επιφυλακτικό ως προς την επίτευξη τελικής συμφωνίας.

Πάντως η συνεδρίαση οδεύει προς την ολοκλήρωση της και έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ Πορτογαλία και Ισπανία. Κοίτα να δεις που από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθε. Ήλπιζα ότι οι χώρες αυτές θα ήταν πιο δεκτικές σε κάτι τέτοιο. Θα προτιμούσαν μήπως ένα Grexit με χειρότερα αποτελέσματα ειδικά γι' αυτές τις δυο χώρες ή να δεινοπαθήσουμε κι άλλο; Μα τι φιλάνθρωποι! Θα μπορούσαν κι αυτοί να απαιτήσουν κάτι καλύτερο για τους πολίτες τους αλλά προτίμησαν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα.