Ο Ντάισελμπλουμ ψιθύρισε πάλι στο αυτί του Βαρουφάκη

Ο Ντάισελμπλουμ ψιθύρισε πάλι στο αυτί του Βαρουφάκη Facebook Twitter
4

Ένα ακόμη «ψιθυριστό» επεισόδιο υπήρξε χθες στη διάρκεια του Γιούρογκρουπ μεταξύ Γιάνη Βαρουφάκη και Γερούν Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα τουλάχιστον με το παραπολιτικό κουτσομπολιό του «Βηματοδότη».

Όπως αναφέρει η στήλη ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ  ψυθίρισε στο αυτί του κ. Βαρουφάκη: «You just run out of money», δηλαδή «μόλις ξεμείνατε από λεφτά».

Ο Έλληνας υπουργός δεν απάντησε σύμφωνα με το δημοσίευμα με ένα «ουάου» αυτή τη φορά αλλά με ένα στίχο από τραγούδι των Beatles που τραγουδούσε ο Paul McCartney: «Money can't buy me love», δηλαδή «τα λεφτά δεν μπορούν να εξαγοράσουν την αγάπη».

Τότε, κατά το δημοσίευμα, ανέκραξε «ουάου» ο Ολλανδός.

Ο Βηματοδότης γράφει ότι ο Γ. Βαρουφάκης εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τον Ντάισελμπλουμ αφού θεωρεί ότι παίζει το παιχνίδι του Σόιμπλε και λέει συνεχώς ψέματα.

Σύμφωνα με τη στήλη ο Ολλανδός τηλεφώνησε μάλιστα στον Βαρουφάκη για να τον απειλήσει ότι «αν δεν υπογράψετε, θα βγείτε από την ευρωζώνη, αφού η Φινλανδία έχει εκλογές και δεν προλαβαίνει να περάσει από το κοινοβούλιό της το κείμενο». Αυτό, όπως αποδείχθηκε, ήταν ψέμα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
«Money can't buy me love», δηλαδή «τα λεφτά δεν μπορούν να εξαγοράσουν την αγάπη» Πηγή: www.lifo.grΠιο ακριβής μετάφραση είναι "τα λεφτά δεν μπορούν να με εξαγοράσουνε, αγάπη μου" (αφού είναι 'me' και όχι 'my')