Λαγκάρντ: Η αλλαγή όρων έχει συνέπειες

Λαγκάρντ: Η αλλαγή όρων έχει συνέπειες Facebook Twitter
0

Για αλλαγή όρων που έχει συνέπειες έκανε λόγο η Κριστίν Λαγκάρντ σε ερώτηση που αναφερόταν στην σκοπιμότητα μας διάσκεψης για την αναδιάρθρωση  του ελληνικού χρέους.

«Ως αρχή, οι συλλογικές προσπάθειες είναι ευπρόσδεκτες, αλλά, ταυτόχρονα ένα χρέος είναι ένα χρέος και αυτό αποτελεί συμβόλαιο…Η στάση πληρωμών, η αναδιάρθρωση, η αλλαγή των όρων έχει συνέπειες στην υπογραφή και στην εμπιστοσύνη προς την υπογραφή», είπε η επικεφαλής του ΔΝΤ  σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Irish Times».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός οικονομικών της Ιρλανδικής δημοκρατίας Μάικλ Νούναν εξέφρασε τη στήριξη του στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα συνέδριο για το χρέος, μετά τις εκλογές στην Ελλάδα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Οικονομία / Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Σε 1.659.748 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δηλώνουν ότι έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά ή καταναλωτικά, πληρώνοντας δόσεις συνολικού ύψους 6,24 δισεκ. ευρώ ή κατά μέσο όρο 3.700 ευρώ
LIFO NEWSROOM