Ντάισελμπλουμ: Δεσμευόμαστε να συζητήσουμε με την επόμενη κυβέρνηση

Ντάισελμπλουμ: Δεσμευόμαστε να συζητήσουμε με την επόμενη κυβέρνηση Facebook Twitter
1

Έκκληση προς την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές, να διατηρήσει τη λιτότητα με αντάλλαγμα περισσότερη βοήθεια από την ευρωζώνη, απηύθυνε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ο κ. Ντάισελμπλούμ είπε ότι η Ευρώπη μπορεί να προσφέρει περισσότερη βοήθεια και δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με την ελληνική κυβέρνηση.

"Όποια και αν είναι η νέα κυβέρνηση, θα συνεργασθούμε μαζί της", δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωομάδας σε μικρή ομάδα δημοσιογράφων στο Τόκιο, σημειώνοντας ότι αυτό δεν θα διαταράξει την πολιτική και την συνεργασία με την Ελλάδα.

"Υπό τον όρο ότι θα τηρήσουν στις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει...είμαστε έτοιμοι, εάν καταστεί αναγκαίο, να κάνουμε περισσότερα", πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι ήδη έχουν γίνει "πολλά" για τη διάσωση της χώρας.

Στη συνέχεια κάλεσε τους Έλληνες να δουν κατά πρόσωπο την πραγματικότητα στην οποία βρίσκεται η χώρα τους λέγοντας μεταξύ άλλων: "Εχουν καταβληθεί πολλές προσπάθειες, κυρίως από τον ελληνικό λαό. Η ανάκαμψη ξεκινά. Θα ήταν κρίμα να αφεθεί να χαθεί και πάλι".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια