Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών διατάσσει το ΣτΕ

Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών διατάσσει το ΣτΕ Facebook Twitter
2

Την υποχρεωτική αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων εντός 6 μηνών ζητά με απόφαση του το Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά από προσφυγή που έγινε από τον Πρόεδρο της Δράσης Θόδωρο Σκυλακάκη και φίλων του κόμματος, με δικηγόρο τον Αντιπρόεδρο της Δράσης Τάσο Αβραντίνη.

    Με την απόφαση της ολομέλειας του Συμβούλιου της Επικρατείας Νο 1055/2014 το ΣτΕ:

    «Διαπιστώνει ότι η Διοίκηση έχει παραλείψει παρανόμως να προβεί στην επιβαλλομένη από το άρθρο 41.1 του Νόμου 1249 του 1982 έκδοση αποφάσεως αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών της χώρας.

    Αναβάλει την έκδοση οριστικής αποφάσεως και τάσσει στη Διοίκηση εξάμηνη προθεσμία από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης προκειμένου να προβεί στην άνω οφειλόμενη ενέργεια».

«Αποδεικνύεται ότι για να βοηθήσεις ουσιαστικά τους πολίτες δεν χρειάζονται φωνασκίες και λαϊκισμός. Χρειάζεται σοβαρή δουλειά, τεκμηρίωση, επιχειρήματα και επιμονή», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σκυλακάκης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Για να δουμε λοιπον "τι θα δουμε".Συμμορφωση της Κυβερνησης με την αποφαση του ΣΤΕ ;Νομοθετικη καταργηση των προβλεπομενων Στο άρθρο 41.1 του Νόμου 1249 του 1982 ;Η ,μηπως, απολυτως τιποτα ; Διοτι το "εξαμηνο" που παρεχει το ΣΤΕ ληγει τον Απριλιο του 2015.Μετα την προθεσμια για εκλογη Προεδρου της Δημοκρατιας.Οποτε μαλλον η "συμμορφωση"θα ειναι δουλεια...καποιων αλλων !