Χαρδούβελης: Οι Έλληνες ωρίμασαν και αποδέχονται τις μεταρρυθμίσεις

Χαρδούβελης: Οι Έλληνες ωρίμασαν και αποδέχονται τις μεταρρυθμίσεις Facebook Twitter
4

Οι Έλληνες έχουν πλέον ωριμάσει και αποδέχονται τις μεταρρυθμίσεις, δηλώνει σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC  ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, καθώς όπως λέει, «βλέπουν να γίνονται πράγματα όπως η μείωση των τιμών των φαρμάκων και το άνοιγμα καταστημάτων Κυριακές».

«Έχουν συνδέσει τις δαπάνες του κράτους, όπως για τις συντάξεις και άλλους κοινωνικούς τομείς με τους φόρους. Τώρα ξέρουν ότι πρέπει να πληρώσουν για να έχουν αυτές τις παροχές, γεγονός που αποτελεί τεράστια "ωρίμανση" για ένα πληθυσμό που υπέφερε», υποστηρίζει ο κ. Χαρδούβελης.

Για τις ιδιωτικοποιήσεις σημειώνει ότι οι επενδυτές κάνουν πλέον ουρά.

«Αυτό δεν το είχαμε δει πριν, αλλά το βλέπουμε τώρα», τονίζει ισχυριζόμενους ότι οι επενδυτές αυτοί πιστεύουν ότι η κυβέρνηση θα πετύχει.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

4 σχόλια
"""""Χαρδούβελης: Οι Έλληνες ωρίμασαν και αποδέχονται τις μεταρρυθμίσεις""""""Οταν,προ αρκετων ετων,εργαζομουν στις ΗΠΑ,ειχα ακουσει απο μια γνωστη μου την εξης ιστορια:Πολλες γυναικες παρακολουθουσαν σεμιναρια αυτοαμυνας κατα βιαστων ,τα οποια διοργανωναν διαφοροι συλλογοι.Οι επιθεσεις βιαστων,ειδικα μαλιστα μεσα σε ασανσερ,δεν ηταν καθολου σπανιο φαινομενο.Οι γυναικες,λοιπον,μαθαιναν πως να προσεχουν και να εντοπιζουν πιθανους βιαστες,και πως να αμυνθουν αν δεχτουν επιθεση.(Χτυπηματα,φωνες,pepper spray κλπ,κλπ)Στα "σεμιναρια",ομως,τα οποια παρακολουθησε μια γνωστη κυρια ο "διδασκων ειδικος"ομως τελειωνε παντοτε το μαθημα του με την ιδια φραση : ""And if all else fails then try to enjoy it""!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ σημαινει να λες οτι: "Οι Έλληνες έχουν πλέον ωριμάσει και αποδέχονται τις μεταρρυθμίσεις".. και να εννοεις "Οι Έλληνες έχουν πλέον 'απειληθει' και μετα βιας αποδέχονται τις μεταρρυθμίσεις"