Έκτακτη διάσκεψη για το ελληνικό χρέος

Έκτακτη διάσκεψη για το ελληνικό χρέος Facebook Twitter
1

Έκτακτη σύσκεψη με αντικείμενο την διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στην Ουάσιγκτον.

Η συνάντηση, θα είναι τετραμερής με τη συμμετοχή της ελληνικής πλευράς, της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ και σε αυτή θα εξεταστεί η πορεία του χρέους και οι προοπτικές του.

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΝΤ αντίθετα με την ΕΚΤ και την Κομισιόν θεωρεί ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και πως θα χρειαστεί κούρεμα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η ελληνική κυβέρνηση αναφέροντας ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 - 15 Νοέμβρη. Δεν έχει διευκρινιστεί σε τι επίπεδο θα είναι η ελληνική εκπροσώπηση στη σύσκεψη.  

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Υπενθυμίζεται ότι το ΔΝΤ αντίθετα με την ΕΚΤ και την Κομισιόν θεωρεί ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και πως θα χρειαστεί κούρεμα."Ο Τσίπρας το βάζει το ΔΝΤ και τα λέει αυτά. Αφού όλοι οι οικονομολόγοι συμφωνούν ότι χρέος 175% του ΑΕΠ είναι απόλυτα βιώσιμο.