Χαρδούβελης: Είμαστε απόλυτα εντός στόχων

Χαρδούβελης: Είμαστε απόλυτα εντός στόχων Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση του κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον Γκίκα Χαρδούβελη με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Παρίσι. Χθες ο υπ. Οικονομικών  παρουσίασε στους εκπροσώπους της τρόικας, τα πρώτα θετικά στοιχεία του προϋπολογισμού για το επτάμηνο του 2014, και ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ότι το υπουργείο είναι «απόλυτα εντός των στόχων» που είχαν συμφωνηθεί με την τρόικα.

Η ελληνική πλευρά φέρεται να έθεσε στην τρόικα την ανάγκη έμπρακτης αναγνώρισης των θυσιών του ελληνικού λαού και των επιτυχιών στην οικονομία, τις οποίες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναγνώρισε η πλευρά των δανειστών.  Η κυβέρνηση επιδιώκει φοροελαφρύνσεις με μειώσεις στην εισφορά αλληλεγγύης και στον φόρο στο πετρέλαιο.


Σήμερα , παρουσία του κ. Χαρδούβελη, θα συναντήσουν την τρόικα οι άλλοι τέσσερις υπουργοί διαδοχικά: Καταρχάς ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας, θα ακολουθήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, στη συνέχεια ο υπουργός Εργασίας, Ιωάννης Βρούτσης και τέλος ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ