CONFERENCE LEAGUE

Πρόστιμα μετά την εκπνοή της παράτασης για τις δηλώσεις

Πρόστιμα μετά την εκπνοή της παράτασης για τις δηλώσεις Facebook Twitter
1

Δεν θα δοθεί παράταση μετά το τέλος της νέας προθεσμίας που έχει δώσει το ΥΠΟΙΚ για την υποβολή των δηλώσεων και πλέον θα υπάρξουν πρόστιμα, ξεκαθάρισε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Ως τώρα έχουν υποβληθεί 4,7 εκατ. δηλώσεις και εκτιμάται ότι εκκρεμούν να υποβληθούν ακόμη περίπου 1 εκατομμύριο.


«Καλούμε τους Έλληνες φορολογούμενους και τους επαγγελματίες Λογιστές και Φοροτεχνικούς στο χρόνο που απομένει να σπεύσουν και να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις διότι νέα παράταση δεν πρόκειται να δοθεί και οι εκπρόθεσμες δηλώσεις επισύρουν την επιβολή προστίμων», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι οι ώρες με χαμηλή κίνηση στο Taxis για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων είναι τις μέχρι τις 9:30 το πρωί, από τις 2:00 μέχρι τις 5:00 το απόγευμα και μετά τις 9:30 το βράδυ.

1

CONFERENCE LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια