Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

Ετοιμάζουν πιλοτική λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές

Ετοιμάζουν πιλοτική λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές Facebook Twitter
4

Πιλοτική λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές, σε 7 περιοχές της Ελλάδας ετοιμάζει το υπ. Ανάπτυξης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής.

Οι περιοχές αυτές έχουν έντονο τουριστικό χαρακτήρα και σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι:

    Στην Περιφέρεια Αττικής, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένης της οδού Ερμού και της ευρύτερης περιοχής της Ομόνοιας, καθώς και η Ραφήνα, λόγω του ύπαρξης του λιμανιού.

    Στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, η Ρόδος, η Κως και η Ερμούπολη της Σύρου.

    Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένης της οδού Τσιμισκή και η Χαλκιδική.

Η σχετική απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης με την οποία θα ορίζεται ότι στις περιοχές αυτές θα μπορούν να λειτουργούν προαιρετικά όλα τα καταστήματα, θα πρέπει, βάσει συμφωνίας με την Τρόικα, να εκδοθεί το αργότερο μέχρι τις 7 Ιουλίου 2014.

Το ζήτημα δε της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων θα εξεταστεί ξανά την άνοιξη του 2015, χωρίς να αποκλείεται η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου σε όλη τη χώρα.

4

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Θελω να ερθεις να δουλεψεις στο δικο μου μαγαζι απο της 9 εως της 9 με με 1 ωρα κενο σαββατο εως της 6 και κυριακη που θελεις να ειναι ανοιχτα απο της 10 εως της 6 και δευτερα ξανα παλι το ιδιο ... και μετα μιλαμε ξανα...
Depon τι ακριβώς να πούμε? Οι υπάλληλοι κανονικά 8ωρο και ότι δικαιούνται. Αν είσαι ιδιοκτήτης όμως δεν έχεις ωράριο. Αν από την άλλη δεν έχεις όρεξη, βάλε άλλο άτομο να δουλεύει 4 ώρες για να κάνεις εσύ το διάλειμμα. Αν δεν σου αρέσει η δουλειά σου και το κάνεις καθαρά σαν αγγαρεία, κλείστο και άσε κανέναν άλλο να δουλέψει.