Σόιμπλε: Η ολοκλήρωση του προγράμματος δεν σημαίνει και το τέλος των μεταρρυθμίσεων

Σόιμπλε: Η ολοκλήρωση του προγράμματος δεν σημαίνει και το τέλος των μεταρρυθμίσεων Facebook Twitter
2

Φρένο στις προσδοκίες για το τέλος της λιτότητας βάζει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο Γερμανός υπουργός δήλωσε σε συνέδριο για την Ευρώπη που διοργάνωσε η Hertie School of Governance στο Βερολίνο: «Θα ήταν καταστροφικό να πούμε ότι έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο, παρά την πρόοδο που έχουμε επιτύχει. Οι χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ολοκλήρωση του προγράμματος δεν σημαίνει το τέλος των μεταρρυθμίσεων».

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την άνοδο των ευρωσκεπτικιστών δεν έκρυβε τον προβληματισμό του λέγοντας: «Στην Ιταλία είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα-έκπληξη, στη Γερμανία τα πράγματα είναι σχετικά καλά, στη Γαλλία.... ωχ!».

Όπως τόνισε, όλοι στην Ευρώπη θα πρέπει να αναλογιστούν τι λάθη έκαναν οδηγώντας το ¼ των ψηφοφόρων να ψηφίσουν  «όχι για ένα δεξιό κόμμα, αλλά για ένα φασιστικό, ακραίο κόμμα».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM