Σόιμπλε: Μεγαλύτερο του αναμενόμενου το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας

Σόιμπλε: Μεγαλύτερο του αναμενόμενου το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας Facebook Twitter
2

Μεγαλύτερο του αναμενόμενου ήταν το ελληνικό πρωτογενές πλεόνασμα, σύμφωνα με τον  υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις έκανε λόγο για μεγάλα βήματα προόδου από την Ελλάδα αλλά και την Ισπανία.

«Η εξέλιξη με το πρωτογενές πλεόνασμα ήταν καλύτερη του αναμενόμενου», ανέφερε ο κ. Σόιμπλε, μιλώντας στο Europaforum που διοργανώνει η Ραδιοφωνία Δυτικής Γερμανίας (WDR) στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο γερμανός υπουργός υποστήριξε πως «πρέπει να καταβληθούν περαιτέρω προσπάθειες» και εκτίμησε ότι η Ευρώπη στο σύνολό της βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM