«Ημέρα της Ελλάδας» σήμερα στη Wall Street

«Ημέρα της Ελλάδας» σήμερα στη Wall Street Facebook Twitter
0

«Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης» ανακηρύχθηκε η Δευτέρα, στη Wall Street στο πλαίσιο του 15ου ετήσιου επενδυτικού φόρουμ Capital Link Greek Investor Forum.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα παρατεθεί επίσημη δεξίωση προς τιμήν των ελληνικών εταιριών που έχουν εισαχθεί στο αμερικανικό χρηματιστήριο, των εταιριών που συμμετέχουν στο συνέδριο αλλά και των μελών της ελληνικής αποστολής που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Προς τιμήν της Ελλάδας θα εκδοθούν αναμνηστικά μετάλλια ενώ θα αναρτηθεί και η ελληνική σημαία στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Επίσης, απόψε θα τιμηθεί από τους διοργανωτές του συνεδρίου ο ομογενής επιχειρηματίας Τζον Κάλαμος.

Αύριο Τρίτη, οπότε διεξάγεται το συνέδριο, ομιλητής θα είναι και ο Γιάννης Στουρνάρας σε απευθείας σύνδεση από την Αθήνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Οικονομία / Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Σε 1.659.748 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δηλώνουν ότι έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά ή καταναλωτικά, πληρώνοντας δόσεις συνολικού ύψους 6,24 δισεκ. ευρώ ή κατά μέσο όρο 3.700 ευρώ
LIFO NEWSROOM