Επίδομα λέει ότι δίνει αλλά σύμβαση δεν υπογράφει ο ΣΕΒ

Επίδομα λέει ότι δίνει αλλά σύμβαση δεν υπογράφει ο ΣΕΒ Facebook Twitter
0

Εθνική Συλλογική Σύμβαση ισχύος έξι μηνών υπεγράφη, σύμφωνα με πληροφορίες,  στη συνάντηση των κοινωνικών εταίρων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Τη σύμβαση υπέγραψαν ΓΣΕΕ, Ξενοδόχοι, Επαγγελματοβιοτέχνες και Έμποροι, όχι όμως και οι Βιομήχανοι οι οποίοι είναι απόντες από αυτές τις συναντήσεις. Αντί Σύμβασης ο ΣΕΒ πρότεινε την υπογραφή  «πρωτοκόλλου συμφωνίας επί βασικών θεμάτων και αρχών» υποστηρίζοντας ότι «εκ του μνημονίου έχει περιοριστεί δραματικά ο ρόλος των κοινωνικών εταίρων και υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, αποτελεί παρωδία».

Πάντως, ακόμη και στο θέμα του επιδόματος γάμου το οποίο οι Βιομήχανοι δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν, πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφεύγουν να δεσμευτούν γραπτώς για την καταβολή του, παραπέμποντας στο σχετικό ψήφισμα της γενικής του συνέλευσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ