Κροκίδης: «Όχι ανοιχτά τις Κυριακές τα καταστήματα»

Κροκίδης: «Όχι ανοιχτά τις Κυριακές τα καταστήματα» Facebook Twitter
0

Αντίθετος στη λειτουργία των καταστημάτων για 10 Κυριακές το χρόνο, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ζητά η Τρόικα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) Β. Κορκίδης. Η ΕΣΕΕ επιμένει στο άνοιγμα των καταστημάτων το πολύ για έξι Κυριακές, κάτι που είναι και παλιότερη θέση της.

«Αυτοί που άνοιξαν το θέμα των Κυριακών με την Τρόικα, ας βρουν τρόπους να το κλείσουν!» υπογράμμισε σε δήλωσή του και ανέφερε ότι συνεχίζεται το σίριαλ των Κυριακών σε μια περίοδο που η αγορά χρειάζεται ηρεμία και όχι πειραματισμούς και αχρείαστες εντάσεις.

«Οι όποιες συζητήσεις λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και την Τρόικα, μας είναι, επισήμως, παντελώς άγνωστες. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε αμφότερους ότι υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα για την ελληνική αγορά και τις ΜΜΕ επιχειρήσεις από την εμμονή τους για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές» είπε ο κ. Κροκίδης.

 «Υπουργείο και Τρόικα πρέπει να σεβαστούν τη θέληση χιλιάδων ανθρώπων της αγοράς. Θα πρέπει κάποια στιγμή αυτή η διαρκής πηγή αναταραχής να σταματήσει» τόνισε ο κ. Κροκίδης, σημειώνοντας ότι δεν θα φέρουν ανάκαμψη της αγοράς οι Κυριακές και οι ελεύθερες εκπτώσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ