Τέσσερις οι "μνηστήρες" της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ

Τέσσερις οι "μνηστήρες" της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ Facebook Twitter
0

Τέσσερις είναι οι "μνηστήρες" της ΣΕΚΑΠ, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νέο διαχειριστή του ξενοδοχείου "Μακεδονία Παλλάς" στη Θεσσαλονίκη, Ιβάν Σαββίδη, να έχει το προβάδισμα στην απόκτηση της ελληνικής καπνοβιομηχανίας, αφού έχει ήδη συμφωνήσει να αγοράσει τις μετοχές της Συνεταιριστικής Ενωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ), που κατέχει το 34% των μετοχών της ΣΕΚΑΠ.

Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν οικονομικές προσφορές για την απόκτηση του 50,36% που πωλεί η υπό εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα, είναι οι : BIOSYNTEC S.A. (Γαλλία), DONSKOY TABAK JSC (συμφερόντων του ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη),  EUROPEAN TOBACCO A.S. (Τουρκία) και SEBA/ΕΛΓΕΚΑ (Τουρκία/Ελλάδα).

Οι προσφορές που έχουν κατατεθεί θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης της υπό Ειδική Εκκαθάριση ΑΤΕ ΑΕ σε συνεργασία με  τον Σύμβουλο Πώλησης (Deloitte).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM