Προβόπουλος: «Θα αποπληρώσουμε όλο το χρέος»

Προβόπουλος: «Θα αποπληρώσουμε όλο το χρέος» Facebook Twitter
2

Την υπόσχεση ότι η χώρα μας θα αποπληρώσει όλο το χρέος των 230 δισεκατομμυρίων ευρώ δίνει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα  Süddeutsche Zeitung.  


«Αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες των ευρωπαίων φορολογούμενων. Αλλά μπορώ να σας πω: αυτή τη φορά η κυβέρνηση θέλει δείξει αποτελέσματα. Η χώρα αλλάζει. Οι Ευρωπαίοι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους» τονίζει ο κ. Προβόπουλος.

Παράλληλα δηλώνει ότι συντελείται μια αλλαγή στην Ελλάδα που βασίζεται στο γεγονός ότι «οι Έλληνες πολίτες καθώς και οι πολιτικοί, έχουν αντιληφθεί το εξής: αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα».

Ο κ. Προβόπουλος δηλώνει επίσης, μεταξύ άλλων, ότι η εμπιστοσύνη επιστρέφει και αναφέρεται στην επιστροφή καταθέσεων ύψους 15 δις στις τράπεζες.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM