Σε τουρκικό όμιλο το 50% της Μαρίνας Φλοίσβου

Σε τουρκικό όμιλο το 50% της Μαρίνας Φλοίσβου Facebook Twitter
2

Συμφωνία για να μεταβιβαστεί στον τουρκικό όμιλο Dogus το 50% της Μαρίνας Φλοίσβου, υπογράφηκε την Παρασκευή. Όπως προβλέπει η συμφωνία, θα δημιουργηθεί κοινή εταιρεία με τη Lamda Development, του Ομίλου Λάτση, στην οποία κάθε όμιλος θα συμμετέχει με 50%.

Ο τουρκικός όμιλος Dogus, απασχολεί περίπου 30.000 εργαζόμενους και η περιουσία του είχε αποτιμηθεί στα τέλη του 2011 σε 89 δισ. δολάρια.

Η ανακοίνωση της Lamda Development

"Μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία υπογράφτηκε σήμερα μεταξύ της Lamda Development SA και της εταιρείας D-Marine Investments Holding B.V. του Ομίλου DOĞUŞ.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση στρατηγικής συμμαχίας μέσω της δημιουργίας κοινής εταιρίας όπου θα κατέχουν η καθεμία 50% η οποία καταρχήν θα επενδύσει σε τουριστικές μαρίνες".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Οικονομία / Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Με αυτή την αναβάθμιση ο οίκος κλείνει έναν ισχυρά θετικό γύρο αξιολογήσεων για το 2025, ενδυναμώνοντας το προφίλ σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας απέναντι στις παγκόσμιες αγορές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ε φυσικά, ποιος άλλος θα ενδιαφερόταν να το πάρει και σε ποιον άλλον θα τα έδιναν οι Έλληνες (προδότες) πολιτικοί. Να δούμε, στην αντίθετη περίπτωση, θα άφηναν οι Τούρκοι τους Έλληνες επιχειρηματίες να κάνουν μια τέτοια αγορά;