1 επιχείρηση ανοίγει, 4 κλείνουν

1 επιχείρηση ανοίγει, 4 κλείνουν Facebook Twitter
0

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά περιγράφουν τα στοιχεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, το οποίο αντιδρά στα σχέδια του υπ. Οικονομικών για αύξηση του τέλους επιτηδεύματος κατά 100%, όπως και της φορολογίας.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για κάθε επιχείρηση που ανοίγει, υπάρχουν τέσσερις που βάζουν λουκέτο και μια τέτοια αύξηση θα οδηγήσει σε περαιτέρω ύφεση και αφανισμό των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο σημειώνει ότι θα περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις  «ευελπιστώντας ότι θα επικρατήσει η λογική και όχι επιλογές και προτάσεις που θα οδηγήσουν στον αφανισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων και ειδικότερα των μεταποιητικών οι οποίες έχουν ανάγκη από στήριξη και όχι από καταστροφικούς πειραματικούς μηχανισμούς».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM