Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις Ανώνυμες Εταιρείες

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις Ανώνυμες Εταιρείες Facebook Twitter
0

Ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του δικαίου των Ανώνυμων Εταιρειών (Α.Ε.), το οποίο αποτελεί μέρος των προαπαιτούμενων για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, η ΝΔ, η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι. Καταψήφισαν το ΚΚΕ και η ΧΑ. «Παρών» ψήφισε η Ένωση Κεντρώων.

«Διαμορφώσαμε ένα νομοθέτημα με μεγάλο ορίζοντα ζωής που λύνει πολλά προβλήματα με λύσεις ουσιαστικές. Όταν ολοκληρώσουμε τα θέματα της εποπτείας και των ελέγχων, θα έχουμε το πλήρες πλαίσιο για να μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι σε μεγάλα θέματα, τα οποία μας απασχολούν καθημερινά θα έχουμε δώσει λύσεις» τόνισε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM