Στη βουλή έστειλε ο εισαγγελέας την υπόθεση της ένταξης στο μνημόνιο

Στη βουλή έστειλε ο εισαγγελέας την υπόθεση της ένταξης στο μνημόνιο Facebook Twitter
3

Στη Βουλή έστειλε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου τη δικογραφία με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην μέλους του Δ.Ν.Τ Παναγιώτη Ρουμελιώτη για την υιοθέτηση του πρώτου μνημονίου.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής συμφωνεί με τη διαβίβαση της δικογραφίας στο κοινοβούλιο, με το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη ότι πρέπει να διερευνηθούν οι ευθύνες των πολιτικών προσώπων της κυβέρνησης Παπανδρέου που αποφάσισαν την ένταξη της χώρας στο πρώτο μνημόνιο. Οι δικογραφίες διαβιβάζονται στη βουλή, όταν «σκοντάφτουν» σε ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Ο κ. Ρουμελιώτης ισχυρίστηκε ότι είχε προειδοποιήσει τον Παπανδρέου να μην πάει σε μνημόνιο αλλά να επιδιώξει αναδιάρθρωση του χρέους. "Στον ΔΝΤ ξέραμε ότι το μνημόνιο δεν βγάινει", είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Ρουμελιώτης, ο οποίος πάντως κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ταμείο δεν είχε εκφράσει αντιρρήσεις ή την αντίθεση του στο πρόγραμμα.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
τι λες μωρε κι εσύ επιτέλους?Καλύφθηκες δηλαδή από την προηγούμενη εξεταστική επιτροπή της λίστας του Διώτη και του Βενιζέλου και του Παπακωνσταντίνου τόσο πολύ πια που λες επιτέλους?\Πότε θα μας πεί κανείς παιδιά τί εγινε με το θέμα της λίστας?
epitelous kati kineitai kai kati ginetai....den eipa oti kalufthika h oti prokeite na kalufthw...Epitelous o antieisaggeleas meta apo 2 xronia shkwthike apo twn k*lo tou kai exereunei ena thema pou polloi oikonomologoi,dikastes ktl exoun anaferei edw kai kairo...aman auth h mania twn ellhnwn na llhlokrazei o enas ton allwn xwris logo...kai meta koroideuete tous politikous sto twitter...