H Azealia Banks επιτέθηκε στην Cardi B - Λίγο μετά, η Cardi B της απάντησε και εξαφανίστηκε από το Instagram

H Azealia Banks επιτέθηκε στην Cardi B - Λίγο μετά, η Cardi B της απάντησε και εξαφανίστηκε από το Instagram Facebook Twitter
1

H Azealia Banks, γνωστή για την αθυροστομία της και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, έβαλε στο στόχαστρό της την Cardi B και της επιτέθηκε με χαρακτηρισμούς που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η Banks εμφανίστηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Τhe Breakfast Club» και όταν ρωτήθηκε για τη συνάδελφό της την χαρακτήρισε «αταλάντο αρουραίο» και «καρικατούρα μαύρης γυναίκας».

Η Cardi B ανταποκρίθηκε γρήγορα στα προσβλητικά σχόλια της Banks μέσα από το Instagram και λίγο αργότερα διέγραψε το ποστ. Όμως τελικά φαίνεται πως αποφάσισε να διαγράψει και τον λογαριασμό της στο Instagram...

«Δεν  επέλεξα να είμαι διάσημη, οι άνθρωποι με επέλεξαν» είπε μεταξύ άλλων η Cardi B σε μια μακρά δήλωση.

«Οι άνθρωποι με ακολουθούσαν στο Instagram και οι άνθρωποι μου έδωσαν μια πλατφόρμα για να παρουσιάσω το ταλέντο μου, προσθέτει. «Ποτέ δεν ζήτησα να είμαι παράδειγμα ή πρότυπο. Δεν θέλω να αλλάξω επειδή είμαι διάσημη γι' αυτό το λόγο κοιτάζω τη δουλειά μου».

Kαθώς η αντεπίθεση της Cardi B γινόταν viral και αναδεικνύονταν από δημοσιεύματα, τα ποστς εξαφανίστηκαν και τελικά μετά από μερικές ώρες ο λογαριασμός της είχε γίνει ανενεργός.

Well that escalated ? View Previous Post! Via: @ChannelOfShade

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Shade Room (@theshaderoom) στις

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cardi και η Bank διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Τον Σεπτέμβριο, η Cardi B αποκάλεσε την τραγουδίστρια  «Nicki Minaj των φτωχών» και την κατηγόρησε πως έχει αντιγράψει τα τραγούδια της από δουλειές άλλων.

Το πώς η Cardi B πήρε την απόφαση αυτή τη φορά να απαντήσει τόσο έντονα στις προκλήσεις είναι κάτι που δεν έχει γίνει γνωστό, όπως και το γιατί διέγραψε το λογαριασμό της λίγο μετά.

Εκπρόσωπος τη τραγουδίστριας αρνήθηκε να σχολιασει.

Οικονομία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM