«Μη ρεαλιστικός ο στόχος για το ελληνικό χρέος»

«Μη ρεαλιστικός ο στόχος για το ελληνικό χρέος» Facebook Twitter
3

Μη ρεαλιστικό χαρακτήρισε το στόχο για τη μείωση του ελληνικού χρέους, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αρνούμενος πάντως για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης. Ο κ. Σόιμπλε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γάλλο ομόλογό του  Π. Μοσκοβισί, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μείωση των επιτοκίων ενώ επέμεινε ότι απαιτούνται μηχανισμοί που να εξασφαλίζουν την εφαρμογή των μέτρων.

Ο κ. Μοσκοβισί δήλωσε ότι Γαλλία και Γερμανία στοχεύουν σε πολιτική συμφωνία για την Ελλάδα στις 20 Νοεμβρίου.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
"...ενώ επέμεινε ότι απαιτούνται μηχανισμοί που να εξασφαλίζουν tην εφαρμογή των μέτρων."Τους οποίους μηχανισμούε φαντάζομαι θα θέλει να ελέγχει και να επιβάλλει η Γερμανία.Κατά τ'άλλα δεν έχει γίνει η Ελλάδα και σιγά σιγά ολόκληρη η Ε.Ε. γερμανικό προτεκτοράτο.
Τον περίμενα "στην γωνία" ότι κάτι αρνητικό επρόκειτο να πει εντός συντόμου χρόνου, από τα σχόλια που έκανε προ ολίγων ημερών σχετικά με το ερώτημα του χρόνου εκταμίευσης της επόμενης δόσης. Απαντούσε με υπεροψία, ότι επειδή η Ελλάδα καθυστέρησε χρονικά να περάσει τα μέτρα του Γ΄Μνημονίου, δεν πρόκειται κι αυτοί με τη σειρά τους να βιαστούν για να πάρουν καμμιά απόφαση για να δώσουν χρήμα. Αποδεχόμενος ανοιχτά πλέον την αμφισβήτηση ως προς την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους με να κάνει να διαπιστώσω ότι μιας κι αυτή η "ανακάλυψη" δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, η πολιτική υποκρισία της Γερμανίας αγγίζει του όρια του ανήθικου. Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα αλλά αν μας αντιμετωπίζουν ήδη με την νοοτροπία του "καμμένου χαρτιού"...κλάφτα χαράλαμπε.