Στη δημοσιότητα την Πέμπτη οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Στη δημοσιότητα την Πέμπτη οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Στη δημοσιότητα θα δοθούν αύριο οι δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης «πόθεν έσχες» για το οικονομικό έτος 2016 (χρήση 2015) των πολιτικών.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Βουλής των Ελλήνων, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα δημοσιοποιηθούν οι Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης «πόθεν έσχες» των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Υπευθύνων Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το οικονομικό έτος 2016 (χρήση 2015) από την Ειδική Υπηρεσία Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης (Μέγαρο Αρβανίτη, Γραφείο 414).


Οι εν λόγω δηλώσεις θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής την ίδια ημέρα και ώρα 12.30, όπου και θα παραμείνουν για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών (3) ετών από τη λήξη αυτής, όπως ο νόμος ορίζει.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM