Ξεκάθαρη στάση ζητάει το Eurogroup από την Κύπρο.

Ξεκάθαρη στάση ζητάει το Eurogroup από την Κύπρο. Facebook Twitter
0

Ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλιντ Γιούνκερ φέρεται να πίεσε την Κυπριακή κυβέρνηση να αποσαφηνίσει και να επισπεύσει τις συζητήσεις με την Τρόικα, ώστε να υπάρξουν άμεσες αποφάσεις αναφορικά με το αίτημα βοήθειας που έχει κατατεθεί.

Σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι απάντησε ο κ.Σιαρλή, Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Σιαρλή υποσχέθηκε πως η Τρόικα θα επισκεφτεί την Κύπρο μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και ότι η όποια συμφωνία θα ολοκληρωθεί σύντομα.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η πίεση αυξάνεται προς την κυβέρνηση, ενώ με την τοποθέτηση του κ. Γιούνκερ, τόσο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, όσο και κατά τη συνέντευξη Τύπου, είναι πλέον ξεκάθαρη η δυσφορία των Ευρωπαίων για τη στάση της κυβέρνησης, η οποία δεν ξεκαθαρίζει, ούτε τι επιθυμεί να κάνει σχετικά με το πρόγραμμα οικονομικής αρωγής.»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ