Final 4 Euroleague LIVE

Τσακαλώτος: Δεν υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για το Ελληνικό

Τσακαλώτος: Δεν υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για το Ελληνικό Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, παραδέχθηκε σήμερα πως δεν υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό. Μιλώντας στη Βουλή, είπε χαρακτηριστικά πως «αυστηρό χρονοδιάγραμμα όταν κάποια πράγματα είναι εκτός ελέγχου της κυβέρνησης δεν μπορεί να υπάρχει».


«Όταν έχεις ανεξάρτητες αρχές που καθυστερούν -μπορεί να καθυστερούν για καλούς λόγους- δεν μπορείς να έχεις αυτό το αυστηρό χρονοδιάγραμμα», πρόσθεσε, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.


Επίσης, ο υπουργός τόνισε σχετικά με το «αν υπάρχει δέσμευση να προχωρήσει η επένδυση όσο γίνεται πιο γρήγορα», ότι «βεβαίως υπάρχει αυτή η δέσμευση». Ενώ για την στελέχωση του Γραφείου Ελληνικού, είπε ότι είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για να εντοπιστούν οι ανάγκες στελέχωσής του.


«Νομίζω ότι το θέμα με το δασαρχείο θα λυθεί πάρα πολύ γρήγορα, όπως και με την αρχαιολογική υπηρεσία», επισήμανε.


«Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, μερικές είναι στο χέρι μας και μερικές όχι», είπε ο κ. Τσακαλώτος, επιρρίπτοντας την ευθύνη για τις καθυστερήσεις στους φορείς που εμπλέκονται.

 
Οικονομία
0

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM