«Χωρίς μέτρα, πάτε για στάση πληρωμών»

«Χωρίς μέτρα, πάτε για στάση πληρωμών» Facebook Twitter
1

Παρά την έντονη κριτική που δέχτηκε ακόμη και εντός Γερμανίας-μάλιστα κάποιοι ζήτησαν και την παραίτηση του-, ο Φίλιπ Ρέσλερ, επανήλθε, υπεραμυνόμενος των δηλώσεών του σχετικά με το εάν η Αθήνα έχει τη δυνατότητα να εκπληρώσει τους όρους του προγράμματος και περί μιας ενδεχόμενης εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Ο αντικαγκελάριος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Rheinische Post εκφράζει την απογοήτευσή του για τις έως τώρα προσπάθειες στην Ελλάδα. «Λέγαμε πάντα ότι δεν υπάρχει παροχή χωρίς αντιπαροχή. Οι συνέπειες ήταν πάντα ξεκάθαρες. Ως εκ τούτου οι δηλώσεις μου δεν πρέπει να εκπλήσσουν κανέναν», λέει και προειδοποιεί ότι αν δεν υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις, δεν θα υπάρξει άλλη βοήθεια. «Σε αυτή την περίπτωση η Ελλάδα θα κήρυττε στάση πληρωμών και θα έπρεπε να αποφασίσει η ίδια για την παραμονή της στην ευρωζώνη», λέει ο Ρέσλερ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

1 σχόλια
Προς tabula rasa,1. Τα παραμυθακια αυτα να τα πεις στους τυφλους της Ζακυνθου και τους Ελληνες αγροτες με τις βιλαρες και τα μεγαλα τζιπ που τοσα χρονια τρωγανε τις επιδοτησεις!2. Δηλαδη θα πουμε εμεις δεν πληρωνουμε και μετα ολα θα ειναι ΟΚ. Θα μας δεινουν τσαμπα πετρελαιο, φαρμακα, τροφιμα ετσι....για τα ωραια μας ματιια. ΟΚ. Αφου αυτα σας λενε στην τοπικη μαλλον ετσι θα γινει!3. Ε οχι και τοκογλυφικο το επιτοκιο!! Εμεις δανειζομαστε με 2 και η Ισπανια με 7,5! Ελεος δηλαδη!4. Η Ελλαδα απο την ιδρυση της υπαρχει τρωγωντας τα λεφτα των ξενων! Διαβασε λιγο οικονομικη ιστορια. Ο λογος που δεν τα καταφεραμε να φτιαξουμε κρατος ειναι γιατι δεν μπορουμε! Αυτη ειναι η πικρη αληθεια! Για τα υπολοιπα να απευθυνθεις στα Χρυσα Αυγα, τον ΣΥΡΙΖΑ και ολους τους αδουλοτους Ελληναραδες! Σε αφηνω τωρα γατι καποιοι απο εμας πρεπει να δουλευουμε για να επιδοτουμε τους Ελληνες εκπαιδευτικους που δεν θελουν να αξιολογουντε, τους πανεπιστημιακους που κανουν δωρακια στις γκομενες τους με τα δικα μου τα λεφτα και τους πασις λογης τεμπελχαναδες του δημοσιου (οπως ο ξαδελφος μου, δτον Δημο Αθηναιων που παει καθε πρωι στις 11 και φευγει κατα τις 1!!! Γιατι Ετσι σας αρεσει!!!!!