Προχωρούν οι διαδικασίες για την επαναλειτουργία του "Μακεδονία Παλάς" στη Θεσσαλονίκη

Προχωρούν οι διαδικασίες για την επαναλειτουργία του "Μακεδονία Παλάς" στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Η μακροχρόνια παραχώρηση διαχείρισης και εκμετάλλευσης του ακινήτου που στεγάζει το Μακεδονία Παλλάς δόθηκε στις εταιρίες «Ευρωσύμβουλοι Ανώνυμη εταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης και Τεχνολογίας» της Θεσσαλονίκης και η «Attica Bank Properties Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων». Η επιλογή έγινε μετά από διαγωνισμό και οι εταιρίες θα είναι ανάδοχοι του έρχου που περιλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης και την επιλογή, μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό, συγκεκριμένου επενδυτικού σχήματος, όπως αναφέρεται στο ypodomes.


Η σχετική σύμβαση υπεγράφη στις 13 Ιουλίου 2012 και σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), το αντικείμενο του έργου συνίσταται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην εν γένει υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικής & Στέγασης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ που αφορούν κυρίως στην επαναμίσθωση του ακινήτου που στεγάζει το ξενοδοχείο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM