«Ανοιχτό σε ιδέες», το ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα

«Ανοιχτό σε ιδέες», το ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα Facebook Twitter
1

Ανοιχτό σε ιδέες για το ελληνικό πρόγραμμα, όχι όμως σε επαναδιαπραγμάτευση για ένα νέο πρόγραμμα, δηλώνει το ΔΝΤ, διά του εκπροσώπου του Τζέρι Ράις. Ο κ. Ράις αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε καθυστερήσεις στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. «Ορισμένοι στόχοι επιτεύχθηκαν, άλλοι δεν επιτεύχθηκαν, και σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν έχουμε στοιχεία για να εκτιμήσουμε» σημείωσε.

«Είναι προφανές πως η οικονομία περνάει άλλη μια δύσκολη περίοδο ... Το βασικό είναι να επανέλθει το πρόγραμμα στη σωστή τροχιά» πρόσθεσε ο κ.Ράις.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
να λοιπόν η χρυσή ευκαιρία για τους σοφούς οικονομιλόγους μας, εκτός από το να καμαρώνουν στα κανάλια, να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στον τόπο. Φωτίστε μας λοιπόν σοφοί...