Σήμερα η καταβολή επιδομάτων και παροχών του ΟΑΕΔ προς τους δικαιούχους

Σήμερα η καταβολή επιδομάτων και παροχών του ΟΑΕΔ προς τους δικαιούχους Facebook Twitter
0

Τη Δευτέρα θα γίνει η καταβολή επιδομάτων και παροχών του ΟΑΕΔ προς τους δικαιούχους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΕΔ εξηγεί ότι η καταβολή δεν έγινε την Παρασκευή, λόγω τεχνικού προβλήματος, η αντιμετώπιση του οποίου θα ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ.

Ο ΟΑΕΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι οι πιστώσεις των τραπεζικών λογαριασμών θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 29/8.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM