Η βράβευση του Ντι Κάπριο χτύπησε ρεκόρ αναφορών σε Twitter και Facebook

Η βράβευση του Ντι Κάπριο χτύπησε ρεκόρ αναφορών σε Twitter και Facebook Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Twitter, η στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ως νικητή του Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το ρόλο του στην ταινία "Η Επιστροφή", ξεσήκωσε θύελλα δημοσιεύσεων στην υπηρεσία, "χτυπώντας" τον αριθμό-ρεκόρ όλων των εποχών σε Τελετή Απονομής, των 440.000 tweets το λεπτό. 

Ο αριθμός αυτός, καταρρίπτει το περυσινό ρεκόρ των 255.000 "τιτιβισμάτων" το λεπτό, στην τελετή απονομής, με αφορμή την all-star σελφι που ανέβασε η τότε οικοδέσποινα των Oscars, Ellen Degeneres, η οποία είχε "σπάσει το Internet".

Εκτός από τη στιγμή της βράβευσης του Ντι Κάπριο, άλλες στιγμές που προκάλεσαν πολλές αναφορές και Tweets στο κοινωνικό δίκτυο, ήταν η απρόσμενη βράβευση της ταινίας "Spotlight" με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και η στιγμή της ανακοίνωσης του έκτου βραβείου για την ταινία Mad Max: Fury Road. 

Πάντως, η βράβευση του Ντι Κάπριο, αναφέρει το The Verge, δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε το Facebook, αφού σύμφωνα με δημοσίευμά του, ήταν το θέμα με τις περισσότερες αναφορές στο κοινωνικό δίκτυο, στις Η.Π.Α.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM